Algemeen

VRia (Virtuele Ria) is een digitale receptie waarmee u een professionele ontvangst realiseert. Op plaatsen waar geen personeel aanwezig is om de receptie functie te vervullen heeft u door middel van VRia een 24/7 receptie. De bezoeker kan op een eenvoudige manier direct contact krijgen met de juiste afdeling of contactpersoon.

Door het steeds vaker laten vervallen van de functie van receptionistes is het toch welkom heten van bezoekers middels een VRia digitale receptie een mooie oplossing. Het voordeel is dat bezoekers toch actief welkom worden geheten en ze niet verdwalen binnen uw organisatie.

Terwijl de bezoeker wacht wordt er op het scherm informatie getoond over uw bedrijf en/of mededelingen welke u graag wilt tonen aan de bezoeker. Zo heeft u direct een Contentstreaming oplossing voor bij de receptie.

VRia wordt compleet geleverd en geïnstalleerd  met een design desk of zuil in uw huisstijl. Dat geeft net die extra uitstraling welke u graag wilt zien.

Werkwijze

Met VRia is de werkwijze uiterst eenvoudig. Binnen een viertal stappen heeft de bezoeker de juiste contactpersoon binnen uw organisatie:

 • De bezoeker selecteert op het touchscreen de juiste persoon, afdeling en/of bedrijf.
 • De bezoeker drukt op het touchscreen om de contactpersoon te bellen.
 • De contactpersoon wordt gebeld en wordt getoond op het touchscreen.
 • Door gebruik te maken van een telefoonhoorn of de ingebouwde microfoon en speakers in de zuil kan het gesprek tussen bezoeker en contactpersoon plaats vinden.

Eenvoud en vriendelijk

Belangrijk bij uitgangspunt bij VRia is eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Door een overzichtelijk menu kan op een eenvoudige manier de juiste contactpersoon gekozen worden. Contacten worden per afdeling, alfabetisch of kunnen door middel van zoektermen gevonden worden. De contactpersonen komen uit uw telefoonlijst (Ip telefoniecentrale) . Er is een algemene receptieknop aanwezig voor die bezoeker welke niet weet welke contactpersoon hij of zij nodig heeft.

VRia begeleid uw bezoeker door het overzichtelijke menu en de te nemen maximale vier stappen om uiteindelijk de juiste contactpersoon te spreken te krijgen.

Vertrouwelijk

De complete VRia oplossing is een vertrouwelijke oplossing door het gebruik van een fysieke telefoonhoorn tijdens het contact tussen de bezoeker en contactpersoon. Het meeluisteren door derden is niet mogelijk en zo waarborgt u de privacy van de gebruikers.

Wachttijd

Indien uw bezoeker even moet wachten op de contactpersoon toont VRia uw bedrijfspresentatie op het touchscreen en/of mededelingen welke u wilt tonen op het scherm van VRia.

Management

Door VRia heeft u management gegevens ter beschikking zoals aantal gesprekken en gespreksduur. VRia is makkelijk aan te passen en te configureren op basis van gebruikers, provider, presentatie etc.

Werkwijze

Met VRia is de werkwijze uiterst eenvoudig. Binnen een viertal stappen heeft de bezoeker de juiste contactpersoon binnen uw organisatie:

De bezoeker selecteert op het touchscreen de juiste persoon, afdeling en/of bedrijf.

De bezoeker drukt op het touchscreen om de contactpersoon te bellen.

De contactpersoon wordt gebeld en wordt getoond op het touchscreen.

Door gebruik te maken van een telefoonhoorn of de ingebouwde microfoon en speakers in de zuil kan het gesprek tussen bezoeker en contactpersoon plaats vinden.

Uw voordelen:

 • Professionele uitstraling bij onbemande receptie
 • Aan te passen aan uw huisstijl
 • Integratie met uw Ip telefooncentrale
 • Bereikbaarheid op bedrijfs-, afdeling of persoonsniveau
 • Tonen van bedrijfspresentatie
 • Eenvoudig en vriendelijk in gebruik
 • Management informatie
 • Portrait of landscape opstelling
 • Compleet systeem
 • Compleet geleverd en geïnstalleerd

Uw vraag:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Onderwerp

Uw vraag

SBCNL – oplossingen die werken

Solution Business Center Nederland realiseert software oplossingen die werken en voor u werken. Onze software kenmerkt zich door ontwikkeling vanuit vraag gestuurde cases. Door onze samenwerking met audiovisuele partners ontwikkelen wij software welke toegepast wordt in combinatie met audiovisuele hardware zoals touchscreens, internetzuilen, kiosken en monitoren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact op of onze oplossing bij u past of ontwikkeld kan worden.