Nee en ja

Bij SBCNL zeggen we echt wel eens nee. Maar als wij ja zeggen dan bedoelen we ook echt ja. Onze software is met name ontstaan vanuit praktijk situaties. Vraagstukken vanuit de Audiovisuele & ICT branche en onze klanten naar gebruiksvriendelijke en complete oplossingen. Het werken gemakkelijker en slimmer maken in combinatie met de huidige en toekomstige audiovisuele technieken. Dat is hetgeen waar wij Ja op zeggen.

Maatwerk

Onze software kan op maat gemaakt worden voor uw situatie. In veel situaties kan dit al met de huidige software door bijvoorbeeld uw huisstijl toe te passen zodat het een geheel eigen look and feel heeft. Maar maatwerk speciaal voor uw situatie is goed mogelijk doordat al onze software door ons team van developers aangepast kan worden.

Een vraagstuk is voor ons een kans om onze expertise te laten zien.

Uw voordelen:

  • Bewezen oplossingen
  • Audiovisuele expertise
  • Software expertise
  • Diverse branches

Uw vraag:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Onderwerp

Uw vraag

Maatwerk software speciaal voor u

Maatwerk begint bij een perfecte omschrijving en inventarisatie. Uw project moet ons gezamenlijke project worden. Wij stellen dan ook een team samen dat gezamenlijk ons doel gaat realiseren.

Het team kan bestaan uit eigen mensen maar ook uit expertise vanuit andere teams. Onze ervaring is dat samenwerking en expertise vanuit andere teams juist dat stukje extra brengt om van een goed project een perfect project te maken.

Ik wil meer informatie

SBCNL – oplossingen die werken

Solution Business Center Nederland realiseert software oplossingen die werken en voor u werken. Onze software kenmerkt zich door ontwikkeling vanuit vraag gestuurde cases. Door onze samenwerking met audiovisuele partners ontwikkelen wij software welke toegepast wordt in combinatie met audiovisuele hardware zoals touchscreens, internetzuilen, kiosken en monitoren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact op of onze oplossing bij u past of ontwikkeld kan worden.